U bent op zoek naar Colombiaanse arabicakoffie, groene thee of een relatiegeschenk? De uitmuntendheid en verfijning die u bij Delahaut vindt, zullen uw smaakpapillen verwennen.

Presentatie

Het familiebedrijf Cafés Delahaut is gespecialiseerd in het branden van koffie, de invoer van ambachtelijke thee en fijne kruidenierswaren.

Tijdens een bezoek aan onze winkel in de rue de l’ Ange 21 in Namen ontdekt u eenentwintig soorten koffie, negentig soorten thee, jam, koekjes, chocolade, olie, azijn, …

Om nog beter te beantwoorden aan de vraag van onze klanten, heeft Cafés Delahaut een elektronisch handelsplatform in het leven geroepen zodat u ook online een ruime waaier aan producten en diensten kunt bestellen.

  • Particulieren : als particulier kunt u uw koffie, thee en manden vol lekkers online selecteren en bestellen;
  • Bedrijven : Cafés Delahaut biedt bedrijven de mogelijkheid om hun koffie, professionele koffiemachines en relatiegeschenken online te bestellen;
  • Horeca : voor professionals in de horeca heeft Cafés Delahaut tal van soorten koffie en toebehoren (melk, suiker, koekjes) alsook het beste professionele materiaal op de markt (professionele koffiemachines van Cimbali en Expobar).

U bent op zoek naar Colombiaanse arabicakoffie, Keniaanse koffie, groene thee, zwarte thee, kruidenthee of een relatiegeschenk? De uitmuntendheid en verfijning die u bij Delahaut vindt, zullen uw smaakpapillen verwennen.

Geschiedenis

Uitmuntendheid en verfijning sinds 1864…

In 1864 opent Léon Delahaut een voedingswinkel in hartje Namen, waar hij zijn klanten voorziet van een uitgebreid assortiment aan consumptiegoederen.
De komst van de grote distributiebedrijven op de markt dwingt de familie Delahaut ertoe zich te specialiseren in koffie, thee en fijne kruidenierswaren (jam, chocolade, koekjes, olie, azijn, …).

Op de drempel van hun winkelruimte in de rue de l’Ange te Namen beoefent de familie Delahaut haar kunst – het branden van koffie – die wordt doorgegeven van vader op zoon.

Ga mee op reis…

Er wordt in het land van herkomst rechtstreeks met de producenten onderhandeld over de selectie koffiebonen. Cafés Delahaut importeert de beste bonen uit Costa Rica, Colombia, Brazilië, Kenia, Ethiopië, Papoea, … Vervolgens worden de bonen opgeslagen in de magazijnen vooraleer ze - in aanwezigheid van de voorbijgangers - op de drempel van de winkel worden gebrand. Iedereen mag getuige zijn van het branden van de koffie, maar het geheim van de recepten blijft goed bewaard!

Vandaag verkoopt Cafés Delahaut in zijn winkel eenentwintig soorten koffie, negentig soorten thee alsook een ruime waaier aan fijne kruidenierswaren van eigen merk, zoals koekjes, jam, chocolade, olie, azijn, ...

Om nog beter te beantwoorden aan de vraag van zijn klanten, heeft Cafés Delahaut een elektronisch handelsplatform opgericht waar de producten online kunnen worden besteld, in slechts enkele muisklikken.